AJRP 2017 Prima întâlnire a presei românești din Diaspora, organizată de Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni Septembrie 15 – 17, 2017

 

| Social

In perioada 16 – 17 septembrie, 2017 va avea loc prima întâlnire a presei românești din Diaspora organizată în America de Nord.

AJRP 2017 Prima întâlnire a presei românești din Diaspora, organizată de Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni Septembrie 15 – 17, 2017

Foto: (arhiva eClar)

Asociația Jurnaliștilor Români de Pretutindeni (AJRP), cu sediul la Montreal, în Canada, a lansat invitația membrilor de a se reuni în acest frumos oraș nord-american, unde se află și sediul asociației.

Au fost invitați, de asemenea, jurnaliști idependenți și diverși reprezentanți și responsabili ai statului roman care posedă o vastă experiență în relația cu românii de pretutindeni.

Sub numele "Cultivând jurnalismul românesc în lume" membrii AJRP, dar și simpatizanții și invitații, își vor împărtăși preocupările și experiențele specifice fiecărei țări și comunități în parte, încercând să găsească soluții și noi idei de colaborare și dezvoltare.

Cele două zile vor conține prezentări și mese rotunde pe diverse teme de actualitate, într-un format interactiv și deschis dialogului.

O mare parte a acestor prezentări și discuții vor fi transmise live pe Livestream și Facebook. De asemenea, va exista și posibilitatea intervențiilor prin Skype, cu condiția înscrierii prealabile prin email la contact@ajrp.org

Intenția noastră este de a permanentiza această întâlnire a jurnaliștilor români de pretutindeni și de a parcurge în fiecare an câte un alt loc al lumii cu concentrație românească.
Invitați

Au confirmat participarea la eveniment membri AJRP, oaspeți din Diaspora românească și delegați din România

Ovidiu Iane, Secretar de stat
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni
Guvernul României

Alexandru Giboi, Director general
Agenția Națională de Presă
Agerpres

Eugen Tomac, Deputat
Lider grup parlamentar
Parlamentul României


Viorel Riceard Badea
Senator
Circumscripţia electorală nr. 43
Parlamentul României

Program

În cele două zile pe care jurnaliștii le vor petrece la Montreal, se vor organiza mese rotunde și prezentări pe teme de interes și de actualitate.


Mai multe detalii vor fi disponibile în curând. De asemenea în cazul în care doriți să ne sugerați o tematică specifică, ne puteți contacta. O mare parte a discuțiilor și prezentărilor va fi disponibilă online în direct pe pagina noastră de Facebook.

Aflați dacă aveți nevoie de viză sau ETA (Electronic Travel Authorization)

Locatie

Intalnirea se va desfăşura în Montréal, orașul unde se află sediul AJRP.

Aflați dacă aveți nevoie de viză sau ETA (Electronic Travel Authorization)


loading...