Dansatoare umilite şi obligate să se culce cu "maestrul coregraf" la o sală de dansuri din Constanţa

 

| Social

Mai multe dansatoare din Constanţa, foste eleve la o sală de dansuri, aduc acuzaţii grave coregrafului Gigi Marian Osoloş după ce ar fi fost umilite şi obligate să se culce cu bărbatul de 60 de ani.

Dansatoare umilite şi obligate să se culce cu

Foto: (arhiva eClar)

Drama elevelor de la sala de dansuri din Constanţa, unde "maestru coregraf" era Gigi Marian Osoloş, a început în urmă cu mulţi ani, însă multe dintre fete au refuzat să vorbească despre tratamentele la care erau supuse.

Totuşi, unele dintre ele s-au plâns părinţilor şi chiar au depus plângeri la Poliţie, motiv pentru care procurorii DIICOT au deschis o anchetă.

În septembrie 2017, procurorii DIICOT au făcut percheziţii în casele lui Osoloş, dar şi la sala de dans "Total Dance Center" din Constanţa.

În septembrie 2019, DIICOT l-a trimis în judecată pe Osoloş pentru trafic de persoane, deţinere de armă neletală şi uz de armă neletală, dar şi pornografie infantilă.

Mărturiile incredibile ale dansatoarelor umilite şi abuzate
După ce Osoloş a fost trimis în judecată şi, cel mai probabil va sta mulţi ani după gratii dacă nu îşi va dovedi nevinovăţia, mai multe foste eleve au decis să rupă tăcerea.

Tinerele au stat de vorbă cu jurnalistul independent Matei Bărbulescu, iar ancheta acestuia a fost publicată de Libertatea.

Câteva dintre fostele dansatoare abuzate de Osoloş au povestit zeci de episoade în care au fost bătute şi obligate să se culce cu bărbatul de 60 de ani.

"Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și, pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat. Mi-a zis că o să facă treaba asta doar dacă eu sunt de acord, să nu spun niciodată nimănui, pentru că eram minoră", a declarat una dintre fostele dansatoare.

loading...