Novak Djokovic a anunțat că are Covid-19. Recent a spus că se opune vaccinării împotriva noului coronavirus

 

| Sport

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a anunţat marţi că a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Novak Djokovic a anunțat că are Covid-19. Recent a spus că se opune vaccinării împotriva noului coronavirus

Foto: (arhiva eClar)

„Imediat cum am ajuns la Belgrad, am fost testat pentru coronavirus. Rezultatul meu este pozitiv, la fel cel al soției Jelena, în timp ce al copiilor noștri este negativ”, a declarat marți Novak Djokovic.

În luna aprilie, Novak Djokovic spunea că se va confrunta cu o dilemă în cazul în care va deveni obligatorie vaccinarea jucătorilor înainte ca aceştia să poată concura din nou după reluarea sezonului, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi.

„Dar dacă va deveni obligatorie (vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat. Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediat după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin”, a adăugat Djokovic.

loading...