Siya, o adolescentă celebră pe Tik Tok și Instagram, și-a luat viața. Avea doar 16 ani

 

| Monden

Siya Kakkar, o adevărată senzație pe Tik Tok și Instagram, acolo unde era urmărită de milioane de fani, a fost găsită spânzurată, informează Le Parisien. Adolescenta din India avea doar 16 ani.

Siya, o adolescentă celebră pe Tik Tok și Instagram, și-a luat viața. Avea doar 16 ani

Foto: (arhiva eClar)

Vestea morții tinerei Siya Kakkar a venit ca un trăznet, joia trecută. Din primele investigații ale poliției din capitala Indiei a reieșit faptul că adolescenta a decis să-și pună capăt zilelor.

Agenții au luat în custodie telefonul fetei, în speranța că vor găsi indicii care să elucideze tragedia.

Siya a murit în locuința ei din New Delhi în jurul orei 21:00, pe 25 iunie. Familia ei este în șoc și a cerut respect pentru intimitate. Nu a fost găsit niciun bilet de adio", a transmis poliția din Delhi, potrivit Le Parisien.

"Părea normală"
Siya Kakkar s-a logat pe platformă chiar cu o zi înainte de recurge la gestul extrem și a postat un video în care apărea dansând.

"Trebuie să fie de la ceva personal... În ceea ce privește munca, se descurca bine. Am vorbit cu ea cu o noapte înainte în legătură cu un nou proiect și părea normală", a declarat Arjun Sarin, managerul adolescentei.

Siya Kakka, care era în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, a părut supărată zile la rând, informează sursa citată.

De la aflarea veștii alte 1.2 milioane de persoane i-au dat follow pe Tik Tok. Pe Instagram adolescenta are nu mai puțin de 240 de mii de followeri.

loading...